Matematik

hjælp

28. marts 2021 af LAWG - Niveau: B-niveau

Sidder helt fast i denne opgave, nogle der kan hjælpe mig i gang?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2021 af ringstedLC

Skriv en mere sigende overskrift.

a.

\begin{align*} O(x) &= R(x)-C(x) \\ &= \bigl(-0.5x^2+24x\bigr)-\bigl(0.02x^3-1.1x^2+28x\bigr)\;,\;0\leq x\leq 24 \\ -0.02x^3+0.6x^2-24x &\neq -0.02x^3+0.6x^2-4x \end{align*}Forskellen kunne skyldes en trykfejl.

b. Bestem Omaks.(x) ved at differentiere og løse O '(x) = 0.

c. Indsæt resultatet i O(x).

d. 

\begin{align*} O(x) &>0\Rightarrow x\in \left ] ?;? \right [ \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.