Matematik

?

14. april 2021 af gymelev12369 - Niveau: A-niveau

kan ikke finde ud af opgave i vedhæftet fil

Vedhæftet fil: Udkgfffffffffffdfglip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2021 af janhaa

y=10,4*1,246^7=48,5\,(GW)


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2021 af PeterValberg

#0 Jeg citerer lige betingelserne for at bruge dette forum

Giv dit indlæg en sigende titel.
På den måde er der større sandsynlighed for,
at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Et spørgsmålstegn er ikke en sigende titel...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2021 af mathon

                    \small \small \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{b)}\\&& 10.4\cdot \left (1+r \right )^7=94.1\\\\&& 1+r=\left ( \frac{94.1}{10.4} \right )^{ \frac{1}{7} }=1.36978\\\\&\textup{virkelig konstant}\\& \textup{v\ae kstrate:}\\&& r=0.36978=37.0\% \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. april 2021 af AMelev

Brug din formelsamling. Side 5 (4) eller side 19 (97).


Skriv et svar til: ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.