Matematik

Hjælp

23. april 2021 af Matfuckdk - Niveau: A-niveau

Hjælp 

Vedhæftet fil: 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. april 2021 af mathon

                   \small \begin{array}{lllll}&& y=ax^2+bx+c\\\\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=2ax+b\\\\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}+x\cdot \left ( ax^2+bx+c \right )= 2ax+b+ ax^3+bx^2+c\cdot x \\\\&& ax^3+bx^2+(2a+c)x+b=2x^3\\\\& dvs\\&& \begin{array}{lll} a=2\\b=0 \\2\cdot 2+c=0 \end{array} \\\\\\&& \begin{array}{lll} a=2\\b=0 \\ c=-4 \end{array} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. april 2021 af mathon

kontrol:
                             \small \begin{array}{lllll}&& y=2x^2-4\\\\&& \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}+ x\cdot y\\\\&& 4x+x\cdot \left ( 2x^2-4 \right )\\\\&& 4x+2x^3-4x={\color{Red} 2x^3} \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.