Matematik

6.D2.10

30. april 2021 af javannah5 - Niveau: A-niveau

opgaven 

Vedhæftet fil: 2021-04-30 (2).png

Svar #1
30. april 2021 af javannah5

er det rigtigt?

Vedhæftet fil:2021-04-30 (1).png

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2021 af janhaa

#1

er det rigtigt?

no


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2021 af janhaa

f(t)=32,04*1,064^t\\ \\ R^2=0,994


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2021 af ringstedLC

Nej, da din regress.-model ikke passer med opgavens.


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. april 2021 af janhaa

b)

f '(30)=8,08


Svar #6
30. april 2021 af javannah5

#3

f(t)=32,04*1,064^t\\ \\ R^2=0,994

hvordan fandt du frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #7
30. april 2021 af janhaa

#6
#3

f(t)=32,04*1,064^t\\ \\ R^2=0,994

hvordan fandt du frem til det?

CAS


Svar #8
01. maj 2021 af javannah5

#5

b)

f '(30)=8,08

hvorfor er det når jeg prøver at regne hvad f'(30) er, at jeg får det her resultat?

Vedhæftet fil:2021-05-01.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
01. maj 2021 af mathon

Hvad havde du ellers forventet?


Brugbart svar (0)

Svar #10
01. maj 2021 af mathon

                    \begin{array}{llllll}&& f(x)=32.04\cdot 1.064^t\\\\&& f{\, }'(x)=32.04\cdot 1.064^t\cdot \ln(1.064)\\\\&& f{\, }'(x)=1.98761\cdot 1.064^t\\\\\\&& f{\, }'(30)=1.98761\cdot 1.064^{30}=12.78 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #11
01. maj 2021 af mathon

Din er lidt anderledes på decimalerne, fordi du har flere decimaler med i a og b.


Skriv et svar til: 6.D2.10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.