Matematik

En funktion f er givet ved

05. maj 2021 af ENERQIA (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad skal man i denne opgave? Skal man diffierience tegnene?

Vedhæftet fil: w.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2021 af mathon

          \begin{array}{llllll}\small \textbf{a)}\\& & \large f(x)=e^y\qquad y=2x+5\\\\&& f{\, }'(x)=\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} x}=\frac{\mathrm{d} f}{\mathrm{d} y}\cdot \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=e^y\cdot 2=2\cdot e^{2x+5} \end{array}


Skriv et svar til: En funktion f er givet ved

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.