Kemi

kemihjælp

07. maj 2021 af Østergaard1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Formler og beregning

Vil I venligst være så søde at give mig en forklaring på hvordan det skal beregnes med mere.

Er tabt bag en vogn hvad det her angår.

Se venligst vedhæftede fil

På forhånd tak.

Vedhæftet fil: redaktion.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2021 af janhaa

1. og 2.

N_2+3H_2=> 2NH_3

4,56 g N2 gir 0,162 mol N2

dvs 0.488 mol H2 og 0,977 g H2

og 0,326 mol NH3 og 5,54 g NH3

dvs:

LHS: (4,56 + 0,977)g = 5,537 g = 5,54 g

RHS: 5,54 g

yes... fordi:

LHS = RHS


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2021 af janhaa

2Al + 3S => Al2S3

same procedure as above :=)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2021 af janhaa

formlene som brukes er:

M = m/n


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. maj 2021 af janhaa

last problem:

Na_3PO_4

m = M*n=163,94*0,74 = 121,32 g

[Na3PO4] = n/V = 0,74/2 M = 0,37 M


Skriv et svar til: kemihjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.