Mediefag

Opstil 2 regneudtryk Opg 17

19. august 2021 af Mat3matik (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Opstil 2 regneudtryk Opg


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2021 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. august 2021 af mathon

Arealet af en L-form
kan beregnes 
                                   1) Ved opdeling i to rektangler, hvis arealer adderes

                                   2) Ved at opfattes som et rektangel, hvorfra der er "klippet" et rektangulært stykke.
                                       Det "oprindelige" rektangulære areal subtraheres det bortklippede rektangulære 
                                       areal


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. august 2021 af Viderekem (Slettet)

Fx 

1m*4m+(5m-4m)*3m

1m*4m+1m*3m

4m^2+3m^2=7m^2 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. august 2021 af mathon

f.eks.
                    \small \small \begin{array}{llllll} \textbf{1)}\\& \left ( 1\;cm \right )\cdot \left ( 6\;cm \right )+\left ( (6-4)\;cm \right )\cdot \left ( (3.5-1)\;cm \right )&=&11\;cm^2 \\\\ \textbf{2)}\\& \left ( 6\;cm \right )\cdot \left ( 3.5\;cm \right )-\left ( 4 \;cm \right )\cdot \left ( (3.5-1)\;cm \right )&=&11\;cm^2 \end{array}


Skriv et svar til: Opstil 2 regneudtryk Opg 17

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.