Matematik

Hilfe plz

25. august 2021 af SusanneRasussen - Niveau: A-niveau

Hejsa.

Jeg sidder her og laver en aflevering, og jeg kan simpelthen ikke fatte hvordan jeg skal udregning dette:


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2021 af Soeffi

#0. Ved du, hvad de tre trin er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2021 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{a)}\\& 1. \textup{ trin:}\\&& f(x_o+h)-f(x_o)=\\\\&&\left ( x_o+h \right )^2+5(x_o+h)-7-\left ( {x_o}^2+5x_o-7 \right )=\\\\&& {x_o}^2+2x_oh+h^2+5x_o+5h-7-{x_o}^2-5x_o+7=\\\\&& \left (2x_o+5+h \right )h\\\\\\& 2.\textup{ trin:}\\&& \frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}=\\\\&& \frac{\left (2x_o+5+h \right )h}{h}=2x_o+5+h\\\\\\& 3.\textup{ trin}\\&& f{\, }'(x_o)=\underset{h\rightarrow 0}{\lim }\;\frac{f(x_o+h)-f(x_o)}{h}=\underset{h\rightarrow 0}{\lim }\;2x_o+5+h=2x_o+h+0=\\\\&& \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad 2x_o+5 \end{array}


Svar #4
25. august 2021 af SusanneRasussen

okay tak for hjælpen.

Hvad med b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2021 af mathon

b) prøver du.


Skriv et svar til: Hilfe plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.