Matematik

Integralregning

25. august 2021 af Markus2300 - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der ved hvordan man udregner denne opgave?


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. august 2021 af OliverHviid

Du kender arealerne af de bestemte integraler fra 1 til 3 og 3 til 8. Læg dem sammen.


Svar #2
25. august 2021 af Markus2300

Tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2021 af OliverHviid

Selv tak.


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2021 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2021 af ringstedLC

\begin{align*} \int_{3}^{8}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= F(8)-F(3)=6\Rightarrow F(8)=6+F(3) \\ \int_{1}^{3}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= F(3)-F(1)=9\Rightarrow -F(1)=9-F3 \\ \int_{1}^{8}\!f(x)\,\mathrm{d}x &= F(8)-F(1) \\ &= 6+F(3)+9-F(3)=\;? \end{align*}


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.