Fysik

Omskrivning til fJ

12. september 2021 af AliceiEventyrland (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan omskriver man 1,4567*10^-30 J og 7,2975*10^35 J til fJ? (Altså femtoJ).


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2021 af mathon

     \small \small \begin{array}{llllll} \left (1.4567\cdot 10^{-30}\;J \right )\cdot 10^{15}\;\frac{fJ}{J}=1.4567\cdot 10^{-30+15}\;fJ=1.4567\cdot 10^{-15}\;fJ\\\\\\ \qquad \qquad \qquad \qquad \qquad a\cdot 10^x\curvearrowright a\cdot 10^{x+15} \end{array}


Skriv et svar til: Omskrivning til fJ

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.