Fysik

Hjælp til maskeligningen

16. september 2021 af Dallas89 - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg er lidt usikker på om jeg har beregnet rigtigt. Jeg har brugt mesh for at regne Ia, Ib og Ic ud.

Jeg har fået Itotal = 0,053A

Ia= 0,022A

Ib=0,0049A

Ic=0,026A

Mine mesh går fra venstre mod højre. 

Mine udregninger: 

I_a*200-10V+I_a*100+200*(I_a-I_b)=0

I_b*200+(I_b-I_a)*200+I_b*390+I_b*100=0

I_c*200+(I_c-I_b)*100+I_c*100-10V=0

Vedhæftet fil: Kredsløb.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2021 af PeterValberg

En tegning af det pågældende kredsløb havde været en fordel

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
16. september 2021 af Dallas89

#1

En tegning af det pågældende kredsløb havde været en fordel

Det er i den vedhæftet fil. 


Svar #3
16. september 2021 af Dallas89

Hvis jeg tegner systemet i en simulator, får jeg dog 0,035A


Skriv et svar til: Hjælp til maskeligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.