Matematik

sofies gavepapir

20. september 2021 af soffieee - Niveau: 9. klasse

sofie har et rektangulært stykke gavepapir med sidelængderne 35 cm og 30 cm som hun overvejer at pakke gaven ind i

hvor mange kvadratcentimeter er sofies gavepapir?

kassen er: h: 10 cm L: 10 cm b: 3 cm


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2021 af janhaa

A(papir)=35*30 cm^2= 1050 cm^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2021 af janhaa

A(kasse)=10*10*2+10*3*2*2\,(cm^2)=320\,(cm^2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2021 af Soeffi


Skriv et svar til: sofies gavepapir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.