Matematik

Muslinger i antarktis

24. september 2021 af Marrius - Niveau: B-niveau

Er der nogen der ville kunne hjælpe her?

Jeg er helt væk på den 

på forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Antarktis.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2021 af janhaa

a)

regression gives: a = 0,654 and b = 1,23

where: R2: 0,998


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. september 2021 af janhaa

b)

L(24)=1,23*(24)^{0,654}=9,83\,(cm)


Svar #3
24. september 2021 af Marrius

Mange tak :D


Skriv et svar til: Muslinger i antarktis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.