Matematik

Induktion

28. september 2021 af louisesørensen2 - Niveau: Universitet/Videregående

Godaften,

Hvordan skal denne opgave forstås? Kunne godt bruge nogle hints.

Mvh

Se vedhæftede.


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2021 af Eksperimentalfysikeren

Du har, at P(n) er sand for n=1. Du kan ud fra anden betingelse slutte, at P(1-3) = P(-2) er sand. Det gentager du. Prøv så med de foreslåede svar, at se, hvilket af dem, der giver de samme tal.


Svar #2
28. september 2021 af louisesørensen2

Jeg prøver. Tak!


Svar #3
29. september 2021 af louisesørensen2

Jeg fik den løst. Mange tak @eksperimentalfysikeren.


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. september 2021 af AskTheAfghan

#1     Burde der så i en af svarmulighederne ikke stå {1 - 3k | k=0, 1, 2, ....} i stedet for {1 - 3k | k=1, 2, ....}?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2021 af Eksperimentalfysikeren

Der skal ikke stå 1-3k, men 4-3k


Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2021 af AskTheAfghan

#5     Ah, selvfølgelig ... mine øjne smuttede vist forbi den. Men {1 - 3k | k=0, 1, 2, ....} = {4 - 3k | k =1, 2, ...}.


Skriv et svar til: Induktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.