Matematik

Matematikaflevering

07. oktober 2021 af xxsara3 - Niveau: B-niveau

Hej. 

Er der nogle af jer, der lan hjælpe med to opgaver, som skal løses på Maple?

Jeg har virkelig prøvet alt, tjekket noter og jeg forstår det stadigvæk ikke. 

Vedhæftet fil: matematikaflevering 3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2021 af Soeffi

#0. Indsætter opgave:


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. oktober 2021 af PeterValberg

4a)

\overrightarrow{AB}=\overrightarrow{OB}-\overrightarrow{OA}=\binom{4}{5}-\binom{2}{1}=\binom{2}4{}

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2021 af PeterValberg

4b)

Hvis vektor AB er ortogonal (vinkelret) på normalvektoren for linjen l,
så er vektor AB parallel med linjen l

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2021 af PeterValberg

5a)

Se video nr. 21 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Matematikaflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.