Matematik

stamfunktion

08. oktober 2021 af freja9292 - Niveau: A-niveau

hvad er stamfunktionen til:

f(x)=4x5−2x2+x−8
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. oktober 2021 af SauIGoodman

Hvad er dit eget forsøg? 

Du kan med fordel bruge følgende: link, som jeg så også linkede til i en tidligere tråd. 

F(x)=\int f(x)dx=\int (4x^5-2x^2+x-8)dx=???


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. oktober 2021 af ringstedLC

Nu har du oprettet en syv-otte tråde indenfor emnet integralregning og fået hjælp til alle. Du er bl.a. blevet opfordret til at studere FS og Integrerede funktioner, men fortsætter ufortrødent med at stille nye spørgsmål omkring det samme.

Læs i din bog eller andre steder om integralregning og repeter for en sikkerheds skyld også differentialregning. Og kom så med din opgave og dit forsøg på at løse den. Kun på den måde lærer du det her.


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.