Matematik

Hvordan skal denne forstås ? når man har nogle bestemte informationer

14. november 2021 af Sofieskov12 - Niveau: C-niveau

Hej

Hvordan skal denne opgave forstås? 

Du har følgende information: 

f(-1)=1 og f(2)=3

Hvilke punkter har du ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2021 af mathon

           \small \begin{array}{lllll} \textup{punkter:}\\& \left ( -1,1 \right )\qquad \textup{og}\qquad (2,3) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2021 af ringstedLC

\begin{align*} f(x) &= y \\ P: \bigl(x,y\bigr) &= \bigl(x,f(x)\bigr) \\ f(-1)=1\;&,\;f(2)=3 \\ P_1:(-1,1)\;&,\;P_2:(?,?) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. november 2021 af StoreNord

Punkterne (-1,1) og (2,3) ligger på graden for funktionen f(x).


Skriv et svar til: Hvordan skal denne forstås ? når man har nogle bestemte informationer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.