Fysik

hjælp

15. november 2021 af mohamadnassan - Niveau: B-niveau

En bil kører med farten   . Føreren får øje på en forhindring og træder efter   sekunder på bremsen. Under selve opbremsningen kan bilens acceleration regnes for konstant:    .

A. Beregn hvor langt bilen kører i de 0,7 sekunder, inden blisten flytter foden over på bremsen. Den beregnede afstand kaldes reaktionslængden.

B. Selve opbremsningen er en bevægelse med konstant acceleration. Angiv hver af konstanterne   og  .

Husk at overveje fortegn.

C. Beregn hvor langt bilen kører under selve opbremsningen. Den beregnede afstand kaldes bremselængden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. november 2021 af mathon

Der mangler fart- og tid-størrelser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. november 2021 af ringstedLC

A.

\begin{align*} v=\frac{s}{t}\Rightarrow s &= v\cdot t \\ s\;(\textup{m}) &= v\left(\tfrac{\textup{m}}{\textup{s}}\right)\cdot 0.7\;(\textup{s}) \end{align*}


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.