Kemi

redoxtitrering

22. november 2021 af matematikhaha - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave?

Vedhæftet fil: opgave 8.4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2021 af janhaa

#0

Hej 

er der nogen der kan hjælpe mig med vedhæftede opgave?

Sett opp balansert reaksjonsligning


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. november 2021 af mathon

   \small \begin{array}{llllll} && 6\,Fe^{2+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;Cr_2{O_7}^{2-}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;14\,H^+\,_{\textit{(aq)}}\;\longrightarrow \;6\;Fe^{3+}\,_{\textit{(aq)}}\,+\;2\,Cr^{3+}\,_{\textit{(aq)}}\;+\;7\,H_2O\,_{\textit{(l)}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2021 af mathon

\small \begin{array}{lllllll}&& 1.52\textup{ g }FeSO_4\textup{ = }\frac{1.52\;g}{151.908\;\frac{g}{mol}}=0.010006\;mol\\\\ \textup{titerligning:}\\&& V_{K_2Cr_2O_7}\cdot \left ( 0.1\;\frac{mol}{L} \right )=\frac{1}{6}\cdot \left (0.010006\;mol \right )\\\\&& V_{K_2Cr_2O_7}=\frac{1}{6}\cdot \frac{0.010006\;mol}{0.1\;\frac{mol}{L}}=0.0166677\;L=16.67\;mL \end{array}


Svar #6
23. november 2021 af matematikhaha

Hej mathon kan du forklare hvor du får 1/6 fra


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. november 2021 af mathon

      \small \begin{array}{llllll} \textup{reaktionsforhold:}\\& Fe:Cr_2{O_7}^{2-}=6:1=1:\frac{1}{6} \end{array}


Svar #8
23. november 2021 af matematikhaha

Tak skal du have


Skriv et svar til: redoxtitrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.