Matematik

omskrivning

23. november 2021 af aswaca - Niveau: 8. klasse

hvordan kan jeg ved hjælp af omskrivning omskrive det her 

(n+2)^2-n^2 til n+n+n+n+4 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2021 af Quarr

Brug at

(a+b)^2=a^2+b^2+2\cdot a\cdot b

- - -

Ja

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2021 af PeterValberg

{\color{Blue} (n+2)^2}-n^2={\color{Blue} (n+2)(n+2)}-n^2= {\color{Blue} n^2+4+4n}-n^2=4n+4

Se eventuelt denne video om kvadratsætningerne < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: omskrivning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.