Matematik

Optimering Werock

09. december 2021 af anonym2400 - Niveau: B-niveau

Målene er istedet for 1/øre cm2

Og den skal kunne indholde 0,6 L

Nogen som kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2021 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2021 af mathon

Skaf dig et overblik over
                                            • volumen
                                            • overflade


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2021 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{Volumen:}\\&& \frac{4\pi}{3}\cdot r^3+h\cdot \pi\cdot r^2=600\Leftrightarrow h\cdot \pi\cdot r=\frac{600-\frac{4\pi}{3}\cdot r^3}{ r}\\\\ \textbf{Overflade:}\\&& O(h,r)=4\pi\cdot r^2+h\cdot 2\pi\cdot r=4\pi \cdot r^2+2\cdot \left ( h\cdot \pi \cdot r \right )\\\\&& O(r)=\textup{ ?} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2021 af mathon

Efterfølgende finder du minimum for \small O(r).


Skriv et svar til: Optimering Werock

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.