Kemi

Molaritet

17. januar 2022 af Chemislife - Niveau: Universitet/Videregående

En der kan hjælpe med at bestemme molariteten her? 

Der afvejes 102 mg Ibuprofen, hvis molekylmasse er 206,29 g/mol, som opløses i 1,000 liter vand. Hvilken molaritet har opløsningen med Ibuprofen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2022 af mathon

Beregn først antal mol Ibuprofen.

               \small n=\frac{m}{M}


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2022 af Christianfslag

Beregn antal mol (stofmængde) af Ibuprofen med din information og masse og molarmasse. Herefter anvend din fremfundne information om stofmængden og voluminet til at finde stofmængdekoncentrationen.

n=\frac{m}{M}\rightarrow c=\frac{n}{V}


Skriv et svar til: Molaritet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.