Matematik

Kombinatorik

04. februar 2022 af wutt - Niveau: 8. klasse
På hvor mange måder kan  4 personer placere sig på 4 stole?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2022 af MandenMedMangeHatte

Lav noget selv først.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2022 af Moderatoren

#0

Hvilke problemer har du? 
Har I ikke haft om det i klassen? Det virker som noget, man har gennemgået, inden man får det som opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2022 af PeterValberg

4!=4\cdot 3\cdot 2\cdot 1=24

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Kombinatorik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.