Matematik

cirklerr

07. februar 2022 af Mads2525 - Niveau: A-niveau

Periferi -og centervinkler

Angiv vha. sætning 3.9, hvad periferivinkelen er når centervinklen er

:a) v =35°

b) v =70°

Nu angives periferivinklen:

c) periferivinklen =185°. Giv en forklaring på netop denne situation.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2022 af PeterValberg

Periferivinklen er det halve af centervinklen

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2022 af mathon

\small \begin{array}{lllll} \textbf{c)}\\& \textup{En centervinkel}&\textup{kan \textbf{ikke} v\ae re 370}\, \degree \end{array}


Skriv et svar til: cirklerr

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.