Matematik

Hjælp!

03. marts 2022 af lucas6969 - Niveau: 8. klasse

Jeg sidder fast ved en opgave som er: 
Opstil et regneudtryk , der angiver prisen på 1,5 kg gulerødder og 0,5 kg champignon.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2022 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textup{N\aa r}\\&&p_g\textup{ er prisen p\aa \ 1 kg guler\o dder}\\ \textup{og}\\&&p_c\textup{ er prisen p\aa \ 1 kg champignon}\\\textup{er regneudtrykket}\\ \textup{for 1.5 kg guler\o dder}\\ \textup{og 0.5 kg champignon:}\\&&p_{\textup{total}}=1.5\cdot p_g+0.5\cdot p_c \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.