Matematik

Matematisk notation

04. marts 2022 af azulodukovic - Niveau: Universitet/Videregående

Kan det passe at man skal læse vedhæftet som:

1) For alle heltal x, så gælder det for alle heltal y, hvor y^2 = x

2) For all heltal x, så eksiterer der et heltal y, hvor y^2 = x

??


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2022 af Eksperimentalfysikeren

Det er korrekt. Det betyder dog ikke, at de to udsagn er sande.

∀x∈Z: x=2 er et korrekt udsagn, der betyder, at alle hele tal, x, er lig med 2. Det er korrekt stillet op, men et falsk udsagn ligesom 2 = 3.

Du kan jo så se, om de to udsagn i det vedhæftede er sande eller falske.


Skriv et svar til: Matematisk notation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.