Matematik

Differantielregning

06. marts 2022 af lovematematik123 - Niveau: B-niveau

Har fået ligningen: f(x)= -3*x^2+6*x+7

Jeg skal så finde f'(1) 

Jeg fik svaret til:  f(x) = -6x+6 

f(1) = 0

Er dette rigtigt? Kan i hjælpe med at differencere? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2022 af ringstedLC

Ja;

\begin{align*} f{\color{Red} '}(1) &= 0 \end{align*}

og ja, men det er jo ikke nødvendigt.


Skriv et svar til: Differantielregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.