Matematik
Andengradsligning
07. marts 2022 af
magipayer
-
Niveau: C-niveau
Hvordan bestemmer jeg k?
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2022-03-07 kl. 16.15.27.png
Svar #1
07. marts 2022 af SauIGoodman
Udnyt, at når der søges efter en løsning skal diskriminanten d være 0. Dvs. løs ligningen d=0.
(-4)^2-4*2*k=0 løs for k.
(-4)^2-4*2*k=0 løs for k.
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

