Matematik

Sandsynlighedsregning

15. marts 2022 af ChristinaEUX - Niveau: B-niveau

Opgave 2

En af Salling groups leverandører laver statistik på, hvor ofte de møder kø på forskellige ruter de kan tage, når de leverer til butikken.

De har indsamlet følgende data:

Fra A til B har de oplevet kø 4 ud af 12 gange.

Fra B til C har de oplevet kø 1 ud af 8 gange.

a)      Hvad er sandsynligheden i procent for at opleve kø fra A til B?

b)     Hvad er sandsynligheden i procent for at opleve kø fra B til C?

c)      Hvad er sandsynligheden i procent for at opleve kø én gang fra A til B til C?

Jeg tænker; 
 P = (A) 4, 12 dele 
P = (B) 1,8 del 
Hvad er så foreningsmængden? 
er det 8 u 7 ? 


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2022 af janhaa

a)

P= 1/3

b)

P= 1/8

c)

P= 1/24


Svar #2
16. marts 2022 af ChristinaEUX

Det forstår jeg ikke, hvorfor 1/3, når det skal være i procent? og hvordan er du kommet frem til det? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2022 af janhaa

Hva?

4/12= 1/3

Klarer dere ikke tenke sjøl…. Hjælp

Svar #4
16. marts 2022 af ChristinaEUX

Beklager at jeg blev forvirret over dit svar, der var bare ingen handling dertil. Du må gerne snakke pænt en anden gang tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2022 af janhaa

#4

Beklager at jeg blev forvirret over dit svar, der var bare ingen handling dertil. Du må gerne snakke pænt en anden gang tak. 

Er polite, men blir litt skremt når folk spør og spør og spør.

og vil ikke tenke sjøl.....


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.