Matematik

Andengradspolynomium.

03. maj 2022 af Moehy - Niveau: A-niveau

Er der nogle søde mennesker der kan tjekke om jeg har forklaret bevis for andengradspolynomium i hvert trin rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2022 af Anders521

#0 Der er fejl fra trin 2 til 3 og fra trin 7 til 8.

Se ellers vedhæftet fil.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2022 af Anders521

Hovsa, glemte at tilføje et x:

I trin 3 skal der stå    \small x^2+\frac{2b}{2a}x+\frac{c}{a}                                                                                                                        I trin 4 skal der stå     \small x^2+\frac{2b}{2a}x+\frac{c}{a} + \big(\frac{b}{2a})^2 


Skriv et svar til: Andengradspolynomium.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.