Matematik

differentialligning

11. maj 2022 af freja9292 - Niveau: A-niveau

er vi enige om at det er svaret er nej? Altså det er ikke løsningen


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2022 af mathon

     Nej, det er vi ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2022 af mathon

                           \small \begin{array}{llllllll} \\&&\qquad \qquad \qquad \quad y=(x-2)\cdot e^x \\&& \begin{array}{c|c} \hline \\ y{\, }'&\frac{y}{x-2}+y\quad x\neq2\\\\ \hline\\ 1\cdot e^x+(x-2)\cdot e^x&\frac{(x-2)\cdot e^x}{(x-2)}+(x-2)\cdot e^x\\\\ \hline\\ \left (1+x-2 \right )\cdot e^x&e^x+(x-2)\cdot e^x\\\\ \hline\\ \left ( x-1 \right )\cdot e^x&\left (x-1 \right )\cdot e^x\\\\ \hline \end{array} \end{array}


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.