Bioteknologi

foderanalyse rapport

21. maj 2022 af sarafynsk - Niveau: A-niveau

jeg er i gang med en foderanalyse, og er helt lost på mange af spørgsmålene. 

nogle der kan svarene?

1. hvorfor hedder kulhydratet i kartoffelmel for stivelse?

2. forklar den kemiske sammenhæng mellem kulhydraterne stivelse og sukker

3. hvorfor øges fordøjeligheden ved forklistring?

4. hvilke fordele er der ved forklistring af stivelsen i et foderprodukt?

5. hvilke fordele er der ved ekstrudering af foder?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2022 af Christianfslag

Har du læst om hvad et kulhydrat, stivelse og sukker er?


Svar #2
22. maj 2022 af sarafynsk

Ja

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. maj 2022 af Christianfslag

#2 Ja

Er det så 3-5 du ikke forstår? Og i så fald; hvilke overvejelser har du gjort dig?


Skriv et svar til: foderanalyse rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.