Matematik

hvad er en diskriminant

31. maj 2022 af baryler111 - Niveau: 7. klasse

Hej jeg forsøger at lære andengradsligninger men forstår ikke hvad diskriminanten er.

håber der er  nogen der kan hjælpe.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. maj 2022 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{andengradsligning:}\\&& a\cdot x^2+b\cdot x+c=0,\quad a\neq0\\ \textup{diskriminant:}\\&& d=b^2-4\cdot a\cdot c \end{array}


Skriv et svar til: hvad er en diskriminant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.