Fysik

ledningsmodstand

14. juni 2022 af ikjuijhy - Niveau: B-niveau

kunne godt bruge noget hjælp til at finde hvilke formler jeg kan bruge til disse opgaver


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2022 af peter lind

R = ρ*L/A


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juli 2022 af mathon

\begin{array}{lllllll} \textbf{d)}\\&\textup{da l\ae ngde og}\\&\textup{modstand er}\\&\textup{konstanter}\\&\textup{haves:}\\&& \frac{{d_{Al}}^2}{{d_{Cu}}^2}=\frac{\frac{4}{\pi}\cdot \frac{L}{R}\cdot \varrho_{Al}}{\frac{4}{\pi}\cdot \frac{L}{R}\cdot \varrho_{Cu}}\\\\&& \small \frac{d_{Al}}{d_{Cu}}=\sqrt{\frac{\varrho_{Al}}{\varrho_{Cu}}}=\sqrt{\frac{2.50}{1.55}}=1.27\\\\&&d_{Al}=1.27\cdot d_{Cu} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juli 2022 af mathon

                                            R=\varrho\cdot \frac{L}{\frac{\pi}{4}\cdot d^2}


Skriv et svar til: ledningsmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.