Matematik

hjælp til BonBon-Land slikbutikken

11. september 2022 af sign525a - Niveau: 10. klasse

Hej er der nogen er kan hjælpe med med 5.1 jeg ved ikke hvordan man opstiller en lineær funktion.

Vedhæftet fil: slikbutiken.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2022 af Sveppalyf (Slettet)

y=\frac{12,00}{100}x


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. september 2022 af ringstedLC

5.1 I denne lineære funktion er der ingen begyndelsesværdi, da:

\begin{align*} f(x) &= a\cdot x+b \\ f(0)=0 &= a\cdot 0+b\Rightarrow b=0 \end{align*}

og hældningen a:

\begin{align*} a &= \frac{\textup{Pris}}{\textup{V\ae gt}}=\frac{12}{100} \\ f(x) &= ... \end{align*}

Tegn en linje, der starter i (0,0) og skærer (100,12) i et koordinatsystem. Det er funktionens graf.


Svar #4
12. september 2022 af sign525a

mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: hjælp til BonBon-Land slikbutikken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.