Matematik

Hjælp

13. september 2022 af ana9191 - Niveau: A-niveau

Jeg forstå slet ikke den her opgave, er der nogen der kan hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2022 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2022 af SuneChr

.SP 130920221818.PNG

tan 25º =  ... / ...

Vedhæftet fil:SP 130920221818.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2022 af peter lind

Kald bygning A's skæring med jorden for A1 og solstrålens ved jorden for J

Brug at tan(25º) = 18m/A1J til at finde A1J. Derefter finder du afstanden fra B's skæring med jord til J


Svar #4
13. september 2022 af ana9191

#3

Kald bygning A's skæring med jorden for A1 og solstrålens ved jorden for J

Brug at tan(25º) = 18m/A1J til at finde A1J. Derefter finder du afstanden fra B's skæring med jord til J

forstå ikke rigtigt hvad det er du kalder j og a1


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. september 2022 af ringstedLC

A1 er ved mærket for den rette vinkel ved foden af A.

J er toppunkt for vinkel v.

A1J er så den hosl. katete i den store retvinklede trekant, hvor den modst. kendes.

Den trekant og trekanten med h er ensvinklede.

NB. Skriv mere sigende overskrifter.


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.