Matematik

sandsynlighedsregning

18. oktober 2022 af zabras - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med en grundig forklaring af denne? 

Jeg kan slet ikke se mig ud af den. 

på forhånd tak.

Billede vedhæftet*


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2022 af AMelev

Koonfidensinterval: FS side 29 (168)
n = 604 og \hat{p} = 34%
Jeg forstår "usikkerheden" som ±2\cdot \sqrt{\frac{\widehat{p}\cdot (1-\widehat{p})}{n}} 

Løs ligningen 2\cdot \sqrt{\frac{\widehat{p}\cdot (1-\widehat{p})}{n}} = 3.5% mht. n


Skriv et svar til: sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.