Matematik

parentes

18. januar 2023 af Simlars - Niveau: A-niveau

kan i hjælpe med denne opgave = a2b3+a3b3

Denne opagev skal skrives i et parantes regenstykke fx som ab+ac= a(b+c)


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2023 af mathon

                       \small \begin{array}{lllll} a^2b^3+a^3b^3={\color{Red} a^2b^3}\cdot 1+{\color{Red} a^2b^3}\cdot a={\color{Red} a^2b^3}\cdot\left ( 1+ a\right ) \end{array}


Skriv et svar til: parentes

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.