Matematik

Find resterende sider og vinkler.

25. januar 2023 af blis1204 - Niveau: B-niveau

Find resterende sider og vinkler af trekant:

A=43,2 grader, a=6,37, C=90 grader


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2023 af StoreNord

Brig tangens-formelen til at finde b.


Skriv et svar til: Find resterende sider og vinkler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.