Matematik

parameterfremstilling

16. februar 2023 af Quarr - Niveau: B-niveau

Jeg vil gerne have hjælp til: Bestem koordinatsættet til hvert af linjens skæringspunkter med akserne.


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2023 af SuneChr

Retningsvektor for l   PQ
Parameterfremstilling for l
OPt = OP + t·PQ     t ∈ R
x-akse skæring: y = 0
y-akse skæring: x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2023 af AMelev

Væn dig til at bruge din formelsamling, så du er fortrolig med den til eksamen.

Ang. parameterfremstilling se side 15 (72).


Skriv et svar til: parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.