Matematik

differentialligning

14. marts kl. 20:32 af tlilhgcn13116 - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts kl. 20:43 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts kl. 20:48 af peter lind

a) Differentier den angivne løsning og sæt ind. Derefter kan du se om resultatet bliver 0(gør prøve)

b) sæt ind i den angivne løsing

c) gør som der står i opgaven


Svar #3
16. marts kl. 21:50 af tlilhgcn13116

#2

a) Differentier den angivne løsning og sæt ind. Derefter kan du se om resultatet bliver 0(gør prøve)

b) sæt ind i den angivne løsing

c) gør som der står i opgaven

Kan du uddybe hvad man skal i opgave b? jeg forstår stadig ikke hvad man skal 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts kl. 22:24 af peter lind

gør prøve

y = 6ex-5

vensre side af liningen y' = ?

høje side af ligningen y-5 = ?

Er de det samme ?


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.