Kemi

Permeabilitet

03. april 2023 af matematikmanden123 - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg har brug for hjælp til denne opgave mht. enhedsomregninger. Facit skal angives i cm/s.

Vedhæftet fil: 123123.png

Svar #1
03. april 2023 af matematikmanden123

.

Vedhæftet fil:123123.png

Svar #2
03. april 2023 af matematikmanden123

.Opgave

Vedhæftet fil:123123.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. april 2023 af Heptan

\frac{\left ( \frac{nmol}{cm^2*min} \right )}{\mu M} =\frac{\left ( \frac{10^{-9}mol}{cm^2*min} \right )}{10^{-6} M} =\frac{\left ( \frac{10^{-9}mol}{cm^2*min} \right )}{10^{-6} \frac{mol}{L}} =\frac{\left ( \frac{10^{-9}mol}{cm^2*min} \right )}{10^{-6} \frac{mol}{10^3 cm^3}} =\frac{\left ( \frac{10^{-9}mol}{cm^2*min} \right )}{10^{-9} \frac{mol}{ cm^3}} =\frac{\left ( \frac{1}{cm^2*min} \right )}{ \left ( \frac{1}{ cm^3} \right )} =\frac{cm}{min}=\frac{1}{60} \frac{cm}{s}


Skriv et svar til: Permeabilitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.