Matematik

andengradsligningen

08. april 2023 af Simlars - Niveau: A-niveau

løs andengradsligningen

(x+3)-1=0


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2023 af StoreNord

Det er ikke en andengradsligning.
Hæv plusparentesen ogf reducér.


Svar #2
08. april 2023 af Simlars

sorry den hedder (x+3)^2 -1=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2023 af StoreNord

Så kvadrér parentesen.            
                                                         (x+3)*(x+3) =


Svar #4
08. april 2023 af Simlars

x^2+3x+3x+9    ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2023 af StoreNord

Ja.
                    x^2+3x+3x+9      - 1   = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. april 2023 af SuneChr

    (x + 3)2 - 1 = 0
        (x + 3)2  = 1
         |x + 3|   = \sqrt{1}
         |x + 3|   = 1
             x + 3 = 1    ∨  - (x + 3) = 1
                   x = ...   ∨             x = ...


Skriv et svar til: andengradsligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.