Matematik

Parabler

25. april 2023 af Adl9 - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp til nedenstående opgave, har lavet opgave 1!


Svar #1
25. april 2023 af Adl9

#0

Har brug for hjælp til nedenstående opgave, har lavet opgave 1!

I filen ses den løste version af a.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. april 2023 af SuneChr

b)  Toppunktsformlen for andenkoordinaten er ytop = - d/4a = - (b2 - 4ac) / (4a)
      Isolér derfor c.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2023 af ringstedLC

a) Resultatet er rigtigt, stort set er alt andet forkert.

b) yT udtrykt ved c :

\begin{align*} y_T &= \frac{-(b^2-4\,a\,c)}{4\,a} \\ y_T &= \frac{-(64-8\,c)}{8}=(...) \end{align*}


Skriv et svar til: Parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.