Bioteknologi

Stofmængde

03. maj kl. 23:41 af Skole1234v - Niveau: A-niveau

Hejsa er der nogen der kan hjælpe med beregningerne? 

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj kl. 08:29 af Moderatoren

Hvis du beskriver, hvad du har problemer med, så er det lettere at vide, hvor man skal hjælpe dig i beregningerne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj kl. 09:08 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj kl. 09:19 af mathon

\small \begin{array}{llllll} \textbf{3.}\\&& n_{\textup{semaglutid}}=\frac{0.50\cdot 10^{-3}\;\mathrm{g}}{4114\;\mathrm{\frac{g}{mol}}}=1.21536\cdot 10^{-7}\;\mathrm{mol}\\\\& \textup{formel stofm\ae ngde-}\\&\textup{koncentration:}&c_{\textup{semaglutid}}=\frac{1.21536\cdot 10^{-7}\;\mathrm{mol}}{2.5\;\mathrm{L}}=4.861\cdot 10^{-8}\;\mathrm{M}=\\\\&&48.6\cdot 10^{-9}\;\mathrm{M}\approx 49\;\mathrm{nM} \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj kl. 12:45 af Emma0907 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. maj kl. 12:47 af Moderatoren

#4

Vi behøver ikke se CHATGPT's svar


Skriv et svar til: Stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.