Matematik

rabat kaffe

12. maj kl. 18:23 af shain - Niveau: 9. klasse
et spørgsmål om kaffe. Et let spørgsmål
Men roder rundt i det.
a. betaler hun 15 kr.?

b. er det forskel mellem normapris for 10 kopper og med rabat 100-25= 75 kr? 10 kopper koster 75 kr. aflæst på graf

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj kl. 18:54 af AMelev

a) På grafen kan du aflæse, at rabatkort og 1 kop kaffe koster 30 kr. Med rabatkort koster kaffen altså 5 kr. for selve kaffen.

b) Ja.


Svar #2
12. maj kl. 18:56 af shain

ok tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. maj kl. 18:59 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. maj kl. 18:59 af ringstedLC

a) 0 kopper kaffe = 25 kr. 1 kop kaffe = 30 kr.

b) Korrekt!


Skriv et svar til: rabat kaffe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.