Kemi

opløselighedsprodukt

28. maj kl. 16:54 af em99 - Niveau: B-niveau

Hejsa :) 

i spørgsmål c skal man så sige solve(2.067*10-4 = x*x,x) og gange 103 = 14,38 

ser det nogenlunde rigtigt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj kl. 21:51 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. maj kl. 22:14 af mathon

\small \small \begin{array}{llllll} \textbf{c)}\\& \textup{Den m\ae ttede op-}\\& \textup{l\o snings koncen-}\\&\textup{tration:}\\&& \frac{2.067\cdot 10^{-4}\;\mathrm{\frac{g}{L}}}{89.86\;\mathrm{\frac{g}{mol}}}=2.300\cdot 10^{-6}\;\mathrm{M}\\\\\\&& Fe(OH)_2\,_\textit{(s)}\; \longrightarrow \;Fe^{2+}\,_\textit{(aq)}\;+\;2\,OH^-\,_\textit{(aq)}\\& \textup{Opl\o seligheds-}\\&\textup{produktet:}\\&& \left [ Fe^{2+} \right ]\cdot \left [ OH^- \right ]^2={K_c}^{25\degree C}\\\\&& {K_c}^{25\degree C}=\left (2.300\cdot 10^{-6}\;\mathrm{M} \right )\cdot \left ( 2\cdot \left (2.300\cdot 10^{-6}\;\mathrm{M} \right ) \right )^2=\\\\&& 4.87\cdot 10^{-17}\;\mathrm{M^3} \end{array}


Svar #3
28. maj kl. 23:40 af em99

Tusind takk!!!


Skriv et svar til: opløselighedsprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.