Kemi

enzym

30. maj kl. 10:30 af Cassidyy - Niveau: A-niveau

hvordan beregnes denne opgave trin for trin:

angiv k2=kcat=“turnover number” i en opløsning af et enzym, når vmax er bestemt til 1600 mikroM*s-1 og enzymkoncentrationen er 50 pM.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. maj kl. 10:31 af Moderatoren

Beskriv dine problemer


Svar #2
30. maj kl. 11:11 af Cassidyy

hvordan opgaven beregnes. svaret er 1,92 * 109 min-1.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. maj kl. 11:11 af Moderatoren

Hvordan har du selv forsøgt at beregne det? 

Hvis du skriver det, så kan hjælperne fortælle dig, hvad du evt. gør forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. august kl. 12:18 af medstuderende

Jeg har prøvet og bruge formlen som siger: 

vmax/(E)

1600/50 = 32 min-1 

jeg forstår ikke helt hvordan man ellers skal gøre ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. august kl. 13:28 af medstuderende

.


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. august kl. 13:44 af ringstedLC

Du glemmer både præfikser og enheder:

\begin{align*} k_{cat}=\frac{v_{maks}}{E} &= \frac{1600\,\mu \textup{M\,s}^{-1}}{50\,\textup{pM}} \\ &= 32\cdot 10^{-6+12}\,\textup{s}^{-1} \\ &= 32\cdot 10^6\cdot 60\,\textup{min}^{-1} \\ k_{cat} &= 1920\cdot 10^6\,\textup{min}^{-1}= 1.92\cdot 10^9\,\textup{min}^{-1} \end{align*}


Skriv et svar til: enzym

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.