Fysik

Gnidningdkoefficienten

06. juni kl. 13:43 af yaro277 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg mangler den sidste opgave til eksamen i Fysik. Men har ingen ide over hvordan skal man regne den ud. Opgave hedder: Under bremsningen blokeres bremserne, så kun gnidningskraften bremser segwayen. Bestem gnidningskoefficienten mellem dæk og vejbane?

Fra opgaver før kender man at den bremser med en konstant acceeration på 4,7m/s^2 og strækning er 1.9m


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni kl. 15:12 af peter lind

Læg hele opgaven ind som en billefil


Svar #2
06. juni kl. 15:16 af yaro277

her er hele opgave


Svar #3
06. juni kl. 15:17 af yaro277

#1

Læg hele opgaven ind som en billefil


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. juni kl. 19:46 af peter lind

Fg = μ*N = μ*m*g=m*a Det giver μ = a/g


Skriv et svar til: Gnidningdkoefficienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.