Matematik

Udsagn

05. september kl. 20:02 af Markus2300 - Niveau: Universitet/Videregående

Er disse udsagn korrekte? 

a.

∃x∈R:x^3-7=0

b.

non(∀x∈Q ⇒x^2-2x-5=0)

c.∀a∈r∃x∈R:x^3=a


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september kl. 21:43 af Eksperimentalfysikeren

a og c er korrekte.

b er sandt, men udtrykker ikke det, som det skulle.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september kl. 22:44 af StoreNord

Af de vedhæftede udsagn har
a) rødderne   \sqrt[3]{7} og  måske også nogle komplekse
b) KAN DU SELV LØSE
c) her er roden  \sqrt[3]{a}


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september kl. 14:26 af AMelev

non(x∈Q x^2-2x-5=0) er ikke et udsagn, da indholdet af parentesen ikke er et udsagn
Der skulle have stået:
∀x∈Q : x^2-2x-5=0 eller x∈Q ⇒x^2-2x-5=0


Skriv et svar til: Udsagn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.